Saturday, April 30, 2011

Beckham in Royal Wedding

Reported Live yesterday of The British Royal Wedding, I was excited, but I wish to see Beckham look and he was charming as Prince William, but Vic is just not that good. Here are some photo I grab from Google:


I'm wondering why Vic never smile here, I mean really smile, naturally smile, maybe just because she couldn't "all out" in her style because of her pregnancy? who knows.



All Vic's moves just like a fake. But Beckham look natural, or maybe naturally fake?

7 comments:

Mr. Rama Sparrow said...

Wuih, Beckham memang cakep banget dari dulu... :))

Setuju sama yang ini --> "but Vic is just not that good.."

Mungkin memang karena lagi mengandung, jadi nggak mood ke pesta yang ramai deh... Mungkin aja :)) Makanya senyumnya nggak bisa lepas...

:)) <-- senyum lepass

:] <-- senyum nggak lepas

See you again :)))))))) <-- kalo yg ini senyumnya lepas banget.. hihihi

iegha said...

iya kayanya siy krn hamil itulah. klo yg terakhir senyumnya overdosis.. kelepasan, terlalu lepas, berlepas2.

3kura^kura said...

wuoh ganteng coy! dari dulu tetep aja deh yah ganteng banget *gigitin korden*

mampir jg dong, if u dont mind :)
3kurakura.blogspot.com

anyhooo, nice blog!

iegha said...

halow kura2... baiklah baiklah... kakak mampir.. *soktua

jgn lupa follow me yah... nanti kakak follow back :">

3kura^kura said...

hahah baik kakakkkk, hormat grak! siap follow meluncursss loh! :)

teddy bear princess said...

haloo.. makasih yah udah comment di blog aku :)
wah pas banget dari kemaren aku emang mau liat fotonya david sm victoria tapi belom ketemu-ketemu hehe :p
tapi hebat yah hamil masih bisa pake sepatu hak haha :p

LotsOfLove
teddy bear princess

iegha said...

ur blog is very nice gurl...
follow me back yaw ;)

*bighug XoXo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...